Kennismaking met nieuwe medewerkers regio Rivierenland

Maaike Baggerman en Matthijs van Doorn zijn de nieuwe strategische adviseurs voor regio Rivierenland. Maaike heeft alles dat met jeugd van doen heeft onder haar hoede. En Matthijs buigt zich over de inkoop van de huishoudelijke ondersteuning, de inloop en beschermd wonen voor inwoners met psychische problemen. Op 21 februari 2019 maakten zij kennis met de Stichting Netwerk Rivierenland. Zij vertelden over hun werk en over de overlegtafels in de regio met de zorgaanbieders. De leden van het netwerk stelden kritische vragen over de betrokkenheid van inwoners of hun vertegenwoordigers bij de verlegtafels. Maaike en Matthijs brengen na de overlegtafel van 26 maart verslag uit aan het netwerk.

Dit bericht is geplaatst in Algemeen Nieuws. Bookmark de permalink.