Vacature ROCOV

Vind jij openbaar vervoer in Gelderland belangrijk en wil je hierover meepraten? Kom dan de geledingen van het ROCOV versterken. ROCOV staat voor Regionaal Overleg Consumentenorganisaties Openbaar Vervoer. Het ROCOV Gelderland behartigt de belangen van de OV-reiziger in Gelderland.

Op voordracht van Zorgbelang zoeken we nieuwe leden voor het ROCOV.

Zorgbelang komt op voor de belangen van iedereen die te maken heeft met zorg en welzijn. Wij vinden dat mensen met een ziekte of beperking mee moeten kunnen doen aan de maatschappij. Zorgbelang is een koepel van cli├źntenorganisaties en een adviseur voor overheden en zorgaanbieders wanneer het gaat om de behoefte van mensen bij zorg, welzijn en mobiliteit.

Wat doet het ROCOV?
Het ROCOV geeft vervoerders en provincie gevraagd en ongevraagd advies over zaken als dienstregelingen, tarieven, toegankelijkheid en aanbestedingen. Daarnaast geeft het ROCOV ongevraagd advies op basis van signalen van reizigers en consumentenorganisaties.

ROCOV-leden op voordracht van Zorgbelang komen op voor de belangen van reizigers met een ziekte of beperking. Zij zijn ervaringsdeskundig of hebben affiniteit met reizigers met een ziekte of beperking.

Voor meer informatie over de werkwijze van het ROCOV, de vereisten voor deze vrijwillige functie en vergoedingen: zie bijlage.

Belangstelling?
Stuur een brief met je motivatie en CV naar Joke Stoffelen jokestoffelen@zorgbelanggelderland.nl
Selectiegesprekken vinden plaats op 27 oktober 2017 van 9:00 tot 12:30 uur bij Zorgbelang, Weerdjesstraat 168 (zaal C), 6811JH Arnhem.

Meer weten?
Contactpersoon ROCOV Gelderland: Jules Gilissen, 06 33 400 650, secretariaat@rocovgelderland.nl Contactpersoon Zorgbelang: Joke Stoffelen, 06 23637338, jokestoffelen@zorgbelanggelderland.nl

U kunt de vacature met bijlage downloaden -> klik hier

BewarenBewaren

Dit bericht is geplaatst in Algemeen Nieuws met de tags , , , , . Bookmark de permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.