Versis gaat leerlingen Tiel vervoeren

Het leerlingenvervoer wordt in het nieuwe schooljaar (2018-2019) in Tiel uitgevoerd door Versis. “Parallel aan het Wmo-vervoer”, verzekerde Joep Schalkx, coördinator beheersbureau Versis, tijdens de bijeenkomst van het netwerk van adviesraden op 9 februari jl.. “Parallel en niet samen omdat het leerlingenvervoer andere kenmerken en eisen kent.” Het netwerk van adviesraden volgt deze ontwikkeling nauwgezet en heeft vragen: Op welke wijze zijn de adviesraden hierbij betrokken? Hoe lang zitten kinderen straks in de taxi? Betreft Tiel een pilot of gaan meer gemeenten het leerlingenvervoer onderbrengen bij Versis?

Het netwerk zal deze nieuwe ontwikkeling nauw volgen waarbij het belang van het kind voorop staat.

Dit bericht is geplaatst in Vervoer, Wmo met de tags , , . Bookmark de permalink.